21.5.2012

Voihan kara!

Ovenpainikkeiden asennus ei mennyt ihan niin putkeen kuin olisi toivonut. Hankkimissamme Hoppen Amsterdam -painikkeissa karan pituus ei riittänyt lasiovien ovilehden paksuuteen. Karat on ilmeisesti (normista poiketen, jos ymmärsin rautakaupan myyjää) kiinnitetty painikkeen toiseen puoleen, joten karaa ei saa vaihdettua pidempään. No onneksi umpiovissa on nyt kuitenkin ne painikkeet ja lasiovien painikkeiden kohtaloa selvitellään. Jospa tuota samaa painiketta löytyisi pidemmällä karalla tai jospa sen kuitenkin voisi vaihtaa pienellä väkivallalla.

Ps. Kara on se metallinen, leikkaukseltaa neliön muotoinen "tanko", joka menee oven ulkopuolen painikkeelta sisäpuolen painikkeelle oven läpi. Nimim. aina oppii jotain uutta.

2 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Käyhän kurkkaamassa blogiini. Sieltä löytyy jotain sinulle. Ihana tuo sinun listasi sivupalkissa, mitä olette milläkin viikolla raksalla tehneet. Antaa vähän osviittaa siitä mitä tuleman pitää.

Laura kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Tuo lista on kyllä kiva, kun saa siirrettyä tulevista menneisiin :-) harmi, että aloin pitää sitä vasta ihan loppusuoralla, niin ei sisällä kuin murto-osan asioista!