14.4.2012

Pukuhuoneen seinä

Pukuhuoneen seinän väri pitäisi päättää pian (= tänään). Mallailin tummaa ja vaaleaa seinää GIMPillä. Sohvan lainasin Roltradelta, meidän vanha sohva tullaan todennäköisesti sijoittamaan pukuhuoneeseen.Yksi ajatus oli maalata koko pukuhuone vaaleaksi ja sitten myöhemmin saa parilla maalikerroksella seinän helposti tummaksi. Tumman seinän päälle taas joutuisi maalaamaan varmasti aika monta kerrosta vaaleaa, ennen kuin peittäisi tumman kokonaan.

Tumma vai vaalea?

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Vaalea.

Bella kirjoitti...

Tumma, tummempi on intiimimpi ja kun valaisee oikein saa lisää kodikkutta, sopii myös mielestäni hyvin tämäntyyppiseen tilaan...ja minä maalaisin rohkeasti kaikki seinät tummaksi-panostus valaistukseen ja rauhallisen/renrouttavan tilan luomiseen!
Go all the way!

VillaKoira kirjoitti...

Tumma, luo tyylikkään ja ihanan tunnelman tähän tilaan! Ja valaistuksella softaat ja korostat! Valkoiseksi jäävän seinän sisustaisin tauluilla tai valokuvilla, joissa on tummat massiiviset kehykset. Eli ehdottomasti tumma seinä, mutta myös Bellan kommentin plan C on hyvä vaihtoehto, jos haluaa vielä intiimimpää tunnelmaa.

Inanaa kirjoitti...

Huh, olipa urakka, mutta luin bloginne läpi alusta loppuun. En ymmärrä rakentamisesta mitään, mutta oli silti mielenkiintoista nähdä, miten asiat etenevät raksalla. :)

Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Seinät maalataan nyt valkoisella mutta juurikin maalaamisen helppouden takia meille ei tule yhtään tapettia. Eli väri voi muuttua nopeastikin :-)

Inanaa, sulla on ollut aika urakka! Blogeista on saanut oman rakentamisen aikana niin paljon hyviä vinkkejä, että en ymmärrä miten kukaan on pystynyt valitsemaan pintamateriaaleja jne. ennen blogiaikaa!