15.4.2012

Oluohuone

Olohuoneeseen olisi tilattava piakkoin ainakin sohva ja mieluusti pari nojatuoliakin. Meille ei taida tulla kulmasohvaa, vaan yksi suora sohva ja kaksi keveähköä nojatuolia. 

Esimerkiksi Woodnotesin K-tuolit:


Sohva voisi olla esimerkiksi Interfacen Nana:


Tai saman valmistajan Sand:


Sohvan suhteen ehdoton vaatimus on ali-imuroitavuus (hih), eli jalkojen on oltava sen verran korkeat, että imurin suulake mahtuu alle. Toinen ainakin lähes ehdoton vaatimus on päällisten irrotettavuus ja vesipesumahdollisuus. Myös nojatuolien osalta päälliset olisi kiva olla irotettavissa.

Ja toki kaikken tärkeintä on se, että sohva ja tuolit tuntuvat hyvältä istua!

Meillä on nykykodissa kolme Muuramen IsoKolmosta TV-tasona ja ne tulevat myös uuden kodin olohuoneeseen. Nykyisellään ne ovat lattiasokkelilla, mutta haluaisin niihin korkeammat jalat, jotta imurilla pääsisi niidenkin alle. Myös matto on hankintalistalla, mutta sitä ehtii katsella ajan kanssa.

Kuvat valmistajien.

3 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Me pohdimme myös sohvaa ostaessamme tuota Nanaa, mutta päädyimme ostamaan Kaluste-10:stä Etellan Idea-sohvan. Se on hyvin saman tyylinen, mutta siinä on kokonaan irrotettavat ja pestävät päälliset. Meillä on siihen sekä valkoiset että harmaat päälliset ja vähän kuin kaksi sohvaa. On ollut todella hyvä. Niin ja tuota Koskisen tuolia kyllä suosittelen. Se kyllä ilahduttaa joka päivä kauneudellaan.

Laura kirjoitti...

Kiitos sohvavinkistä Mervi!

Anu kirjoitti...

Meillä tuo K-tuoli mustalla verhoilulla ja pyörivällä jalalla. Ilosilmälle ja tosi hyvä istuakin eli suosittelen, vaikka olette ehkä asian jo päättäneet :)