26.3.2012

Kattoliesituuletin!

LVI-asentajamme taiteilivat tänään kattoliesituuleetimen paikoilleen! Levytyksiä ei ole voitu tehdä, ennen kuin myöhässä toimitettu tuuletin on paikoillaan, mutta siellähän se alkaa nyt olemaan (edit: tuulettimen toimituksella ei ole LVI-porukkamme kanssa mitään tekemistä, vaan tuuletin tuli erään keittiötoimittajan kautta). Juuri ajoissa, sillä tasoitetyöt alkavat toden teolla huomenna!Valot päällä

3 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Vau, onpa hieno! Todella kaunis valot päällä. Minkä merkkinen tuo liesituuletin on? Meillä pähkäillään täällä juuri liesituulettimen hormin koteloinnin kanssa ja kattotuuletin olisi haaveena, jos sellaisen saisi jostakin kohtuuhintaan.

Laura kirjoitti...

Liesituulettimen valmistaja on Sirius ja malli on SLT 952. Onhan nää kattotuulettimet hintavampia, kuin roikkuvat, mutta me päätettiin, että tähän panostetaan.

Tässä vielä linkki valmistajan sivuille:

http://www.siriuscappe.com/en/products_professional_series_and_ceiling_hoods_slt952.htm

Vili kirjoitti...

Hieno liesituuletin! Hauska kun yrittää etsiä "kaatoliesituuletin" -sanalla googlesta niin teidän blogi on aika vahvasti edustettuna. :)

Sellaista piti kysymäni että nyt kun olette jo muuttaneet sisään niin mikä on vaikutelma liesituulettimesta? Onko toiminut hyvin? Teho riittänyt? Muita positiivisia/negatiivisia huomioita?

Kiitos hyvästä blogista.