11.2.2012

Ovet tilaukseen!

Päädyimme tilaamaan Domuksen kautta Kaskipuun ovet. Kaikki kolme umpinaista ulko-ovea ovat Kaskipuun Dione Thermo-rakenteisia ovia.

Dione
Painike-ehokas on Hoppe Amsterdam eli tämä:
Amsterdam
Painikkeet eivät kuuluneet tilaukseen, joten niiden osalta voidaan vielä muutta mieltä. Nämä kyllä näyttävät hyviltä ja tuntuvat käteen sopivilta, joten ehkäpä pysytään kuitenkin näissä.

Ovet noudattelevat ikkunoiden väritystä eli ulkopuolen väri on tummanharmaa ja sisäpuolen valkoinen. Harkitsimme pitkään pääoveksi lasiaukollista ovea, mutta päädyimme kuitenkin umpioveen, koska oven vieressä ja yläpuolella on isot ikkunat ja näkymä pysyy rauhallisempana, kun ovi on eleetön.

Ikkunalliset ovet, joita on 4, ovat kokolasisia POAL ovia samalla painike-ehdokkaalla:

Poal
Poikkeuksena on parvekkeen ovi, jossa on pitkäsulkija tms. ja painikkeen on oltava sen vuoksi erilainen.

Samalla tilasimme myös sisäovet, joita on yhteensä 8 kpl, eli vain yksi enemmän kuin ulko-ovia :-) tosin jos lasketaan mukaan liukuovi ja saunarakennuksen sisään tulevat ovet, joita ei vielä ole valittu, on sisäovia 5 enemmän kuin ulko-ovia. Sisäovista voisin kirjoitella oman postauksen!

Kuvat valmistajan.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Onko tuo pitkäsulkija sellainen , ovi pysyy lukittuna paikoillaan myös auki ollessa? Meillä oli sellainen edellisessä kodissa ja se oli kätevä. En vain tiedä millä sitä kutsutaan. Eli mitä tilatessa pitää osata sanoa:)?

Laura kirjoitti...

Joo kyllä minun mielestä pitkäsulkija on juuri tuo. Parvekkeen oveen oli joku toinenkin vaihtoehto, sen nimeä en muista. En kyllä vanno, että muistan oikein, joten kannattaa vielä varmistaa joltain joka oikeasti tietää :-)