28.2.2012

Keittiö tilattu

Viikonloppuna tilasimme vihdoin keittiön!

Arkkitehtimme Tony suunnitteli meille toiveidemme mukaisen keittiön. Pyysin suunnitelmien mukaisesta keittiöstä tarjousta 7 eri keittiötoimittajalta. Yhteydenoton saimme 6 toimittajalta, joista 1 ei ehtinyt (!) tehdä tarjousta kahdessa viikossa ja yksi pyysi ottamaan yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään. Otinkin yhteyttä paikalliseen myyjään, mutta hän ei vastannut viestiini.

Eli loppukilpailuun pääsi 4 keittiötoimittajaa. Kaikkien tarjoukset olivat hinnaltaan hyvin lähellä toisiaan. Neljästä päädyimme (eniten fiiliksen ja tarjouksen selkeyden perusteella) jatkamaan neuvotteluja Domuksen ja A la Carten kanssa.

Lopullinen päätös kallistui Domuksen puolelle, sillä myös ovemme ja ikkunamme on Domuksen kautta ja saimme hyvät synergiaedut.

Keittiönkaappien ovet ja kaikki näkyvät sivupinnat ovat keskikiiltävää valkoista. Ei siis sitä kaikkein kiiltävintä, jossa kiiltoaste taitaa olla 90, vaan tässä kiiltoaste taisi olla noin 60. Pöytätaso on tumma kvartsitaso 20 mm paksuna (eli normaalia ohuempana).

Kuvia tulossa!

Ei kommentteja: