29.2.2012

Keittiö 3D


Tälläinen se keittiön nyt sitten olisi. Oikealla puolella edestä taakse: integroitu astianpesukone 60 cm, allas ja sen alla jäte 60cm, yllä kaappi ja alla vetolaatikko 80cm, integroitu jääkaappi 60 cm ja takimmaisena vetolaatikkokaappi 60cm.

Kuvista poiketen korkeiden kaappien vetimet on koko oven korkuisia. Kaikissa ovissa on samanlainen lattavedin, joka tuosta kuvasta ei kovin hyvin erotu.

Mikro on tarkoitus piilottaa tuohon 80 cm leveään yläkaappiin ja kun mikroa käytetään, ovi on auki. Kahvinkeittimen sijoitusta vetolaatikkokaappiin harkitaan, se pitää melkeinpä sitten käytännössä testata. Sähkövaraus vetolaatikkokaappiin on kuitenkin tulossa.
 


Saareke taas näyttää tältä. Vasemmalla kaksi 60 cm leveää laatikkoa, uuni ja liesi 60 cm sekä laatikot 40 cm leveinä.


Saarekkeen ruokailutilan puoli jätetään osittain avoimeksi, jolloin tuohon jää tilaa baarijakkaroille. Kuvassa näyttää että tuosta avoimesta kohdasta puuttuisi takalevy, mutta sellainen on toki tulossa!

4 kommenttia:

Sammakkoprinssi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Varmasti myös toimiva :)

Mervi kirjoitti...

Selkeä ja tyyliikäs. Pienet kodinkoneet vetolaatikossa on hyvä ratkaisu. Meillä saarekkeessa ruokailutilan puolella ja pidämme kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää keittiö. Olisinkin kysynyt että onko yläkaapit ns. taiveovikaapit vai onko jokainen erikseen yläsaranoitu? Ja käyttäkokemuksia miten toimineet?

Laura kirjoitti...

Yläkaapit on jokainen erikseen yläsaranoitu. Käytännössä on toiminut oikein hyvin. Ylemmissä kaapeissa on harvemmin käytettäviä tavaroita ja ylipäätään noita kaappeja käytetään vähemmän ja enemmällä käytöllä on alhaalla ja saarekkeessa olevat laatikot. Laatikot on kyllä ihan huippukätevät, suosittelen niitä lämpimästi!

Mieluiten olisin noihin yläkaappeihin ottanut taiteovet, mutta muistelisin, että se ei ollut mahdollista, kun yksi kaapeista on 80 cm leveä ja taiteoven sarana ei olisi jaksanut nostaa raskasta ovea ylös.