4.9.2011

Laattavalintoja

Kävimme tänään Laattapisteellä valitsemassa laattoja. Hirmu vaikealta tuntui päättää, kun vaihtoehtoja on niin paljon! Tällä hetkellä laattavalinnat näyttävät tältä ja olemme näihin tyytyväisiä, toivottavasti mieli ei ehdi muuttua (ainakaan montaa kertaa) ennen lopullista tilausta!

Saunarakennuksen kaikkien huoneiden lattiat sekä kylpyhuoneen seinät laatoitetaan harmaalla laatalla. Suihkujen kohdalle lattiaan tulee luonnonkivilaattaa.Päärakennuksen WC:stä ja kylpyhuoneesta tulee valkoisia. Yhdelle seinälle tehosteeksi vaaleaa kimmeltävää laattaa. Saman tyylistä laattaa oli asuntomessuilla yhdessä kohteessa ja sieltä tuo idea on peräisin.


Lattialaataksi koko alakertaan on valikoitumassa Koshi, jota jo aiemmin ihastelin. Samainen Koshi on tuossa yläkuvassa maata vasten ja alla Laattapisteen sivuilta napattu kuva.

2 kommenttia:

Sammakkoprinssi kirjoitti...

Hei,

Löysin bloginne musta peltikatto-blogin kautta ja tulin tutustumaan.

Meillä myös juuri nyt laatat pohdinnassa ( http://villahelminauha.blogspot.com/)ja aika samantyyliset valinnat on meilläkin :) Hyvältä näyttää siis!

Laura kirjoitti...

Kiva, kun löysit vierailulle!

Laattoja on kiva valita, meillä on tavoitteena pitää yhtenäinen linja koko talossa, joten pitää koittaa karsia ihanista vaihtoehdoista vaan ne kaikkein ihanimmat!